50 000 kr och iPhones i potten

Det är några månader sedan Leo Vegas senast anordnade en casinotävling av rang, men nu är det dags igen. Det är en lukrativ utlottning som Leo Vegas har dragit igång. Fyra iPhones ska lottas ut bland alla som deltar i kampanjen och i slutet av tävlingsperioden får en lycklig spelare 50 000 kr rakt in på spelkontot. Spelet i fokus för utlottningen är videoautomaten Starburst. Hur det hela fungerar kan du läsa om nedan.

Spela på Starburst och tjäna lotter

För varje krona du satsar på Starburst under tävlingsperioden får du en lott. Du vet säkert att lägsta möjliga insats på Starburst med alla linjer aktiverade är just en krona, så det räcker i teorin med ett enda snurr för att du ska ha chans att vinna.

Varje fredag lottar Leo Vegas ut en sprillans ny iPhone  i guld till en spelare som har samlat ihop minst en lott. Dragningsdag är fredagar (25/7, 1/8, 8/8 samt 15/8). När tävlingsperioden avslutas görs också en avstämning av vilken spelare som totalt sett har samlat på sig flest lotter.

Den spelaren tar hem 50 000 kr utan omsättningskrav.

I tillägg kommer Leo Vegas under tävlingsperioden att lotta ut iPads (förmodligen på Facebook) och dela ut ett antal free spins till befintliga spelare.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *